Съчетание от несъобразена скорост и липсата на качества и умения на неправдоспособен

...
Съчетание от несъобразена скорост и липсата на качества и умения на неправдоспособен
Коментари Харесай

17-годишното момиче, което падна в подлез във Варна: Взело колата, защото закъснявало за училище

Съчетание от несъобразена скорост и неналичието на качества и умения на неправдоспособен лидер на автомобил. Това са аргументите за злополуката във Варна, при която 17-годишно момиче без шофьорска брошура връхлетя в един от най-оживените подлези в града, съгласно основния контрольор Петко Камбуров, началник на бранш " Пътна полиция ". Видеоматериали в обществените мрежи демонстрираха, че това не е първото сходно нарушаване на момичето. Предстои да бъдат разследвани.

По думите му към момента няма резултати от кръвната проба за използването на алкохол и наркотични субстанции. При случая няма потърпевши, с изключение на лидера на автомобила. Момичето е с фрактура на ръката, счупени гръден и шиени прешлени, без заплаха за живота.

" Закъснявала за учебно заведение, взела ключовете от татко си и потеглила ", уточни пред NOVA контрольор Камбуров. Той добави, че когато притежател даде или допусне посредством безучастие използването на автомобила от неправдоспособен лидер, следва да бъдат образувани административно наказателни производства. Съставени са актове както на лидера, по този начин и на родителя. Прекратена е и регистрацията на автомобила за период от 6 месеца.

Над 500 такива водачи са открити на територията на Варна за тази година.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР